April 30, 2009

"karena wanita ingin dimengerti"

kalo gw udah ngeluarin jurus kata-kata itu, pasti semua temen-temen cowok gw langsung menyangkal dengan penuh nafsu sambil bilang:

"yee..kadang-kadang ceweknya juga gak mau dingertiin sih..."

"cewek juga si yang seneng digombalin, dipenuhin kata-kata manis.."

"emang cewek aja yang perlu dimengerti? cowok juga dunk!"

KARENA GW CEWEK, gw pasti akan melihat masalah ini dari sudut pandang cewek, mengapa cewek harus dimengerti, mengapa cewek lebih egois dalam hal pengertian.

gw sering berpikir, sungguh sangat tidak adil, kalau wanita diberi porsi emosi yang lebih dibanding pria. gw sering berpikir, dengan emosi yang berlebihan ini, wanita sering membahayakan dirinya sendiri. wanita sering terjatuh di dalam suatu masalah yang sebenernya ga terlalu penting.

sedangkan pria,
bersyukurlah mereka diberi logika yang cukup.
yang walopun kadang-kadang dibilang gak sensitif,
ga punya perasaan,
tapi logika selalu bisa menyelamatkan pria di saat-saat tertentu.





seperti contohnya....








jatuh cinta.





everybody must be agree, falling in love is the most irrational thing in this world. as I said, people can't be logic and falling in love at the same time.


masalahnya, gw rasa quote itu cuma berlaku untuk kaum wanita.
selebay-lebaynya cowok, kalo lagi jatuh cinta, dia masih punya logika. masi bisa mengatur segalanya untuk logika. mempertimbangkan baik dan buruknya hubungan itu untuk dirinya. melihat kelebihan dan kekurangannya, positif dan negatifnya.



wanita?
hah, jangan tanya kalo cewek lagi jatuh cinta.
drama queen banget!
ada sih beberapa cewek yang masi bisa pake sedikit logikanya untuk berpikir, tapi yang lainnya?
kadang-kadang cewek malah ga bisa membuka matanya lebar-lebar terhadap ketidakjelasan yang ada tepat di depan matanya.
cewek dengan entengnya akan membela cinta (walo masih nggak jelas) dan berdalih,
"feelingku bilang gitu kok..."



what's all about??
intinya gw pingin semua ngerti kalo wanita butuh dimengerti.

karena wanita ga punya tameng.
karena wanita terlalu terbuka, bebas tanpa pagar atau batasan.

April 24, 2009

first award

waaaaaah...


dapet award pertamaaaa!!!!!!!!!!!


senengnyaaaaa...






makasi banget buat yang ngasih..


dan sesuai ketentuannya, award ini bakal aku estafetkan kepada:
1. Andesit Krisna
2. Mbak Eka
3. Julian Sukmana


buat yang dapat award, silakan awardnya dibagikan kembali pada orang-orang yang dirasakan pantas..

yay! my first award!



update at April 29th 2009

males buat postingan baru, saya post disini aja ya???
dapet award lucu lagi!!!!!!!



makasi buat kamu yaaaa!!!!!!!

dan maaf kalo saya rada sedikit norak, karena emang baru sekarang dapet award-award kayak gini..
(dengan nada innocent)

harus dioper lagi ya???


kasi sapa ya??
umm..
buat intan, mas rengga, sama aqessa aja deh!

ayo,ayo...keep blogging fellas!

April 21, 2009

Hari Kartini

berlawanan dengan posting gw yang rada2 mellow sebelumnya..gw mau cerita,,
kalo di kantor hari ini pake KEBAYA!!!

uh, whaaaat??
mana pengumumannya baru kemaren sore, dan sebagian besar dari kita ga ada ready stock kebaya, dan akhirnya kelimpungan nyari kebaya..
mau cuek, dan ga pake?? go on, tapi jangan harap bisa ikut saresehan sama direktur utama kita.

akhirnya dapet juga kebaya, dan saresehan tadi berjalan lancar.
tapiii..acara yang paling penting dari semua itu adalah.. FOTO-FOTO!!!!!!!!

hehehe..liat deh...









how beautiful narcism is!
:)

penjara


pernah ngerasa seperti terpenjara?

terpenjara oleh perasaan sendiri.

terpenjara oleh ketidakmampuan untuk jujur.

meskipun manusia adalah makhluk yang egois, tapi terkadang perasaannya melarang untuk menyakiti orang lain.
rasa enggan untuk menyakiti itulah yang akhirnya menjadi penjara bagi diri kita sendiri.
karena manusia selalu memikirkan yang lain.
karena manusia tidak bisa egois sepenuhnya.
karena memang manusia hidup untuk orang lain.

tapi seharusnya itu tidak menjadi suatu penjara kan?
penjara yang mengukung diri kita dari kebebasan yang menjadi hak kita.
yang menjadi hak setiap individu, dan tidak bisa dihalangi oleh orang lain, siapapun itu mereka.






"manusia hidup untuk orang lain"
(Albert Enstein)

April 17, 2009

jatuh cinta lagi

I am totally falling in love!!!!!!!!!!!!!!!


totally!!!!!!!!!


sama Gary....




Doddy's cat is really gorgeous! sumpah gw cinta mati sama dia dari pertama liat!


aku pingin gary! aku mau gary! pokoknya aku mau Gary!!!!!

cek ini juga..

April 16, 2009

perfect high heels vs. sandal jepit



high heels is one of my passions. entah sejak kapan gw mulai tergila-gila sama sepatu yang bikin pegel ini, tapi yang gw tau, setiap niat mau belanja sepatu, high heels selalu ada di dalam prioritas utama. gimana enggak, high heels itu bisa bikin cewek terlihat lebih anggun dan lebih tinggi (tentunya yang ini penting buat gw,hehehehe..)
gw anti sama flat shoes. me, never ever wear any kinds of flat shoes to my office! hehehe..kayak semacam alergi gitu gw sama flat shoes.

tapi, lama kelamaan..
kok gw bosen juga ya sama high heels?
emang dia cantik,
emang dia anggun,
stylish,
semua orang bilang dia nyaris perfect,


tapi, gw mulai bosen sama ke-perfect-an high heels ini.
ketidaknyamanan untuk memakai sesuatu yang nyaris sempurna.


gw kangen,



pake sendal jepit.




dan pada akhirnya, sendal jepitlah yang selalu menemani gw sepanjang hari kerja gw, melekat manis di telapak kaki, dan hanya gw lepas kalo emang terpaksa.


Intinya bukan dalam kesempurnaan.

terkadang manusia-manusia lain dalam hidup gw sok tahu dengan kesempurnaan. dengan apa yang menurut MEREKA sempurna buat gw.


tapi mereka salah.

terkadang gw hanya menginginkan sendal jepit buluk dalam hidup gw.


ga muluk-muluk.

April 14, 2009

"holiday"

holy molly!


hey, everyone, how's your holiday?
it's quite fun for me, but after all, again, human will never feel enough of everything, so i still expect longer holiday!
hehehe.. shame on me, i didn't go anywhere, just went to my hometown, and enjoy the atmosphere of my house.


time went rapidly, i even didn't see my young brother! he was so busy with school stuffs (they really give loooootsa homework nowadays! i keep on thinking how they can enjoy they teenage hood), and of course, dating with his girlfriend.
he keep relationship with many girls, i can't remember one by one, hee piss bro!)


anyway, i went to Selabintana. do you know it? it's some kind of large plateau, like Puncak, where we can have picnic there. i went with three of my friends, we didn't bring anything, just sat, and view scenery. how fool.




just intermezzo, i was falling in love with a post in this blog.
check it.



have you already watched Monsters vs Aliens?
i've planned it but still have no idea when.
must rescheduling, huff.. sometimes i miss my school-time.

April 07, 2009

Land Before Time






i forget how long has it been since i was daydreaming for last time. it's been a while, even i can't remember when. sigh, it's just like i am drowned in my daily act, and although i still have time for having fun, i forget my habitual, daydreaming.

you know, it's wonderful to imagine something that would never happen in reality. i always love Disney character. i love watching cartoon more than anything. see, everyone tell me that i am a childish, but whatsoever. watching cartoon is another way to enjoy the dream. i always smile when Tom tries hard to catch Jerry, laugh when Pooh does something stupid but sweet, and cry when the princess has her "happily ever after" ending.




one memorable movie in my life is The Land Before Time. it was unforgettable movie, with lot of loves, friendship, advice inside. i remember, my friends and i were pretending become character of that movie. geez, how childish we were! i used to be Littlefoot, we even made our own family tree! embarrassing.. but i miss that moment tough..

now, i know when some people says that you'll lost your imagination when you grow old. i almost have no time for daydreaming. i have hectic life, i even almost have no time for myself! all imagination, dream, little by little, disappears. sooner or later, you'll know how hard being an adult, and hoping to be kid forever.

April 06, 2009

lazy...

the thing is i hate working at SUNDAY or bring home my job stuffs! it's annoying, rite?
but,,it was happening yesterday..

sometimes i was wondering why must i do it, wasting so much time for working..life must be full of happiness and freedom, but i feel forced. i need to be genuine, fair to myself, what do exactly i want in life..

darn, i think it's whole about my QLC again.. uncertainty, hesitating..
okey, stop all this crap..
back to work, gals..



ps...
please everyone..
come and join my vote, so i can know what will i post for next..
thanks sooo much!

April 02, 2009

for fun

(bold the ones you've done)

01. Bought everyone in the bar a drink
02. Swam with dolphins
03. Climbed a mountain
04. Taken a Ferrari for a test drive
05. Been inside the Great Pyramid
06. Held a tarantula
07. Taken a candle light bath with someone
08. Said "I love you" and meant it
09. Hugged a tree
10. Bungee jumped
11. Visited Paris
12. Watched a lightning storm at sea
13. Stayed up all night long and saw the sun rise
14. Seen the Northern Lights
15. Gone to a huge sports game
16. Walked the stairs to the top of the leaning Tower of Pisa
17. Grown and eaten your own vegetables
18. Touched an iceberg
19. Slept under the stars
20. Changed a baby's diaper
21. Taken a trip in a hot air balloon
22. Watched a meteor shower
23. Gotten celebration with champagne
24. Given more than you can afford to charity
25. Looked up at the night sky through a telescope
26. Had an uncontrollable giggling fit at the worst possible moment
27. Had a food fight
28. Bet on a winning horse
29. Asked out a stranger
30. Had a snowball fight
31. Screamed as loudly as you possibly can
32. Held a lamb
33. Seen a total eclipse
34. Ridden a roller coaster
35. Hit a home run
36. Danced like a fool and didn't care who was looking
37. Adopted an accent for an entire day
38. Actually felt happy about your life, even for just a moment
39. Had two hard drives for your computer
40. Visited all 50 states
41. Taken care of someone who was drunk
42. Had amazing friends
43. Danced with a stranger in a foreign country
44. Watched whales
45. Stolen a sign
46. Backpacked in Europe
47. Taken a road-trip
48. Gone rock climbing
49. Taken a midnight walk on the beach
50. Gone sky diving
51. Visited Ireland
52. Been heartbroken longer than you were actually in love

53. In a restaurant, sat at a stranger's table and had a meal with them
54. Visited Japan
55. Milked a cow
56. Alphabetized your CDs
57. Pretended to be a superhero
58. Sung karaoke

59. Lounged around in bed all day
60. Played touch football
61. Gone scuba diving
62. Kissed in the rain
63. Played in the mud
64. Played in the rain

65. Gone to a drive-in theatre
66. Visited the Great Wall of China
67. Started a business
68. Fallen in love and not had your heart broken
69. Toured ancient sites
70. Taken a martial arts class
71. Played DVD for more than 6 hours straight
72. Gotten married
73. Been in a movie
74. Crashed a party
75. Gotten divorced
76. Gone without food for 5 days
77. Made cookies from scratch
78. Won first prize in a costume contest
79. Ridden a gondola in Venice
80. Gotten a tattoo temporarry or not
81. Rafted the Snake River
82. Been on a television news program as an "expert"
83. Gotten flowers for no reason
84. Performed on stage
85. Been to Las Vegas
86. Recorded music
87. Eaten shark
88. Kissed on the first date
89. Gone to Thailand
90. Bought a house
91. Been in a combat zone
92. Buried one/both of your parents
93. Been on a cruise ship
94. Spoken more than one language
95. Performed in Rocky Horror
96. Raised children
97. Followed your favorite band/singer on tour
98. Passed out cold
99. Taken an exotic bicycle tour in a foreign country
100. Picked up and moved to another city to just start over
101. Walked the Golden Gate Bridge
102. Sang loudly in the car, and didn't stop when you knew someone was looking
103. Had plastic surgery
104. Survived an accident that you shouldn't have survived
105. Wrote articles for a large publication
106. Lost over 100 pounds
107. Held someone while they were having a flashback
108. Piloted an airplane
109. Touched a stingray
110. Broken someone's heart
111. Helped an animal give birth
112. Won money on a TV game show
113. Broken a bone
114. Gone on a photo safari
115. Had a facial part pierced other than your ears
116. Fired a rifle, shotgun, or pistol
117. Eaten mushrooms that were gathered in the wild
118. Ridden a horse
119. Had major surgery
120. Had a snake as a pet
121. Hiked to the bottom of the Grand Canyon
122. Slept for 30 hours in a 48 hour period
123. Visited more foreign countries than U.S. States
124. Visited all 7 continents
125. Taken a canoe trip that lasted more than 2 days
126. Eaten kangaroo meat
127. Eaten sushi
128. Had your picture in the newspaper
129. Changed someone's mind about something you care deeply about
130. Gone back to school

131. Parasailed
132. Touched a cockroach
133. Eaten fried green tomatoes
134. Read The Iliad and The Odyssey
135. Selected one "important" author who you missed in school, and read
136. Killed and prepared an animal for eating
137. Skipped all your school reunions
138. Communicated with someone without sharing a common spoken language
139. Been elected to public office
140. Written your own computer language
141. Thought to yourself that you're living your dream
142. Had to put someone you love into hospice care
143. Built your own PC from parts
144. Sold your own artwork to someone who didn't know you
145. Had a booth at a street fair
146. Dyed your hair
147. Been a DJ
148. Shaved your head
149. Caused a car accident
150. Saved someone's life


and now, tag yourself...enjoy!!
any question?



PS. taken from here..