September 28, 2008

god...say it doesn't happen to my life...!



Can't breath..

that's what I feel..
I really have no idea where'll I go, what'll I do for my next future..
that's so riddicoulus,,

Setelah semua yang uda dikorbanin buat nyelesain kuliah..so, what next???
harus ngapain??

Realize, it's all about achieving your dream..
Your real dream, without any influence from anyone else..
(honestly, someone told me this..thanks a lot mas..sorry for being so annoying and spoiled,hehee)
Tapi, gw masi bingung, sebenernya apa yang mau gw cari sih di hidup??Apa??

Dan yang lebih annoying lagi, di saat gw uda make sure with one decision, pihak2 laen dateng dan ngebuyarin semua planning gw!!!
(baca pihak2 laen itu sebagai "ayah, ibu, tante, oom,dan semua keluargaku")
Kenapa siiih???That's my life, nobody can take that away from me!!
Tapi, emang disini losernya gw...gw ga bisa nolak perkataan, "cuma sekali ini kami minta...masa kamu ga mau ngebahagiain kami???"

I feel like a doll, unself-controll, HARUS selalu ngikutin semua yang mereka pikir terbaek buat jalan hidup aku ke depannya,,
Buat masalah itu, bukankah ga ada yang tau??
damn, I can't pick a suitable label for myself..
LOSER...LOSER BANGET SIH GW...
KENAPA GW GA BISA BILANG "ENGGAK!"

God, please show me the way..
I was scared,,
I do now...
Feels so hopeless, ya 4jji....
They say "you will be really hurt by the people you love most.."

I do feel it now..


No comments:

Post a Comment